clear

DEFAULT

Default tekst

Ben je hier voor de eerste keer? Vul je e-mailadres in en geef aan wat je leuk vindt/wat je wilt volgen. Je krijgt dan direct een wachtwoord toegestuurd en je krijgt alleen mail als je dat wilt van wat jij leuk vindt!

Ik ben nieuw bij Dagpas.nl

Nog geen lid van Dagpas? Maak hier gratis je eigen account!

Inloggen / aanmelden
Inloggen / aanmelden
Terug naar aanbiedingen overzicht

Bezoek de mooiste bezienwaardigheden in Groningen met hoge korting!

Er gaat niets boven Groningen, en dat geldt ook voor de bezienswaardigheden! Wat dacht je van de iconische Martinitoren of de mooie grachten. Wist je dat een rondvaart door de grachten van Groningen, een compleet ander aanzicht van de stad biedt? Zelfs als je er al jaren woont, kun je nog verrast worden door de pareltjes van Groningen. Bekijk hier alle aanbiedingen.

Landelijke bezienswaardigheden

Niet alleen de stad biedt veel moois, ook de landelijke omgeving in Groningen nodigt uit om er eens op uit te trekken. Bezienswaardigheden als het mooie vestingstadje Bourtange of de zeehondencrèche behoren ook tot de Groningse bezienswaardigheden. Benieuwd waar je in Groningen cultuur kunt snuiven voor een zacht prijsje? Houd dan Dagpas goed in de gaten. Regelmatig hebben wij goede aanbiedingen voor bijvoorbeeld een leuk museum of andere bezienswaardigheden.

Bezienswaardigheden bezoeken met korting

Via Dagpas kun je de bezienswaardigheden in Groningen met hoge kortingen bezoeken. Daarnaast bieden wij vaak bijzonder leuke opties. Wat dacht je van suppen door de Groningse grachten in plaats van een rondvaart met een boot? Plezier en cultuur worden dankzij Dagpas met elkaar verbonden, en nog voor een goede prijs ook! Waar wacht je nog op? Wie weet geniet jij binnenkort van het hoge uitzicht op de Martinitoren voor een lage prijs! Bekijk hier alle aanbiedingen.
Maar hoe werkt Dagpas eigenlijk?

1

Kies je favoriete aanbieding op Dagpas.nl

2

Ontvang je unieke kortingscode in je mailbox

3

Lever de code in bij de aanbieder en profiteer!

© Dagpas 2023

  Nieuwe Boteringestraat 28, 9712 PM Groningen

KvK: 52434176     BTW nummer: 8504.43.192.B.01