clear

DEFAULT

Default tekst

Ben je hier voor de eerste keer? Vul je e-mailadres in en geef aan wat je leuk vindt/wat je wilt volgen. Je krijgt dan direct een wachtwoord toegestuurd en je krijgt alleen mail als je dat wilt van wat jij leuk vindt!

Ik ben nieuw bij Dagpas.nl

Nog geen lid van Dagpas? Maak hier gratis je eigen account!

Inloggen / aanmelden
Inloggen / aanmelden
Terug naar aanbiedingen overzicht

Een fantastisch dagje uit in Groningen via Dagpas

Gezellig samen een dagje uit in Groningen? Dan ben je bij Dagpas aan het juiste adres! Wij hebben voor elke dagje uit de juiste aanbieding, of je nou wil ontspannen in de sauna of gezellig wil high-tea-en met vriendinnen, Dagpas heeft het in de aanbieding. Met vrienden of familie iets gezelligs doen kan uitstekend in Groningen. De stad en de provincie bieden altijd iets moois. Is het mooi weer? Dan kun je lekker op de terrasjes in de binnenstad gaan zitten, genietend van de zon. Bij slecht weer kun je natuurlijk kiezen om één van de leuke cafés in te gaan, maar je kunt ook iets anders kiezen. Vul je dagje uit bijvoorbeeld eens met een tripje sauna of een leuke escape room. In een groep los je raadsels op in een kamer. Samenwerken wordt bijzonder belangrijk en spanning is altijd aanwezig. Heb je alle raadsels opgelost? Dan vind je de sleutel en kun je de escaperoom verlaten. Bekijk hier alle aanbiedingen.

Kies voor een actief dagje uit

Zoals je ziet, een dagje uit in Groningen is niet alleen samen eten en drinken. Je kan ook voor iets actiefs kiezen. Samen paintballen, schaatsen of klimmen op een klimwand behoort ook tot vele de opties. Jong en oud kan terecht in Groningen voor een dagje uit. En het mooie is, Dagpas heeft het allemaal in de aanbieding! Ga je voor een goede mix van relaxen en iets actiefs? Bekijk dan eens onze aanbiedingen. Wij hebben voor iedereen een fantastische korting.

Een dagje uit is goedkoop via Dagpas

Om het dagje uit nog specialer te maken, doet Dagpas altijd nét dat stapje extra. Goedkoop is bij ons niet duurkoop. Kies je voor een dagje sauna? Dan krijg je er een volledige lunch bij. En als je gaat voor een High-Tea dan is een gratis glaasje prosecco vaker regel dan uitzondering. Ook voor bijzondere dagjes uit kun je de Dagpas terecht. Durf je de uitdaging aan in een escaperoom, of wil je met een vrijgezellenfeest paintballen? Houd de aanbiedingen op Dagpas voor een dagje uit dan scherp in de gaten! Bekijk hier alle aanbiedingen.
Maar hoe werkt Dagpas eigenlijk?

1

Kies je favoriete aanbieding op Dagpas.nl

2

Ontvang je unieke kortingscode in je mailbox

3

Lever de code in bij de aanbieder en profiteer!

© Dagpas 2023

  Nieuwe Boteringestraat 28, 9712 PM Groningen

KvK: 52434176     BTW nummer: 8504.43.192.B.01