clear

DEFAULT

Default tekst

Ben je hier voor de eerste keer? Vul je e-mailadres in en geef aan wat je leuk vindt/wat je wilt volgen. Je krijgt dan direct een wachtwoord toegestuurd en je krijgt alleen mail als je dat wilt van wat jij leuk vindt!

Ik ben nieuw bij Dagpas.nl

Nog geen lid van Dagpas? Maak hier gratis je eigen account!

Inloggen / aanmelden
Inloggen / aanmelden
Terug naar aanbiedingen overzicht

Verras iemand met een Dagpas cadeau!

Geen inspiratie of moet jij ook altijd nog op het allerlaatste moment een leuk cadeau scoren en is daardoor de keuze erg beperkt? Dagpas heeft dé oplossing! Geef voortaan een specifieke actie of Dagpas cadeaubon!
Op ieder tijdstip, overal, een uniek cadeau! Beide opties zijn o.a. geschikt voor: Verjaardagen, Huwelijk, Afstuderen, Feestdagen of waar je ook maar een leuk cadeau voor nodig hebt!:-)

Bent u ondernemer? De cadeaubon is ook uitermate geschikt als personeelscadeau of relatiegeschenk.

Dagpas cadeau doen?

Als u een product cadeau wilt geven kan dit bij het product zelf of koop hieronder direct de cadeaubon. Als eerste kies je de prijs en stijl van je cadeaubon. Met deze keuze bepaal je de lay-out van je cadeaubon. Vervolgens voer je je naam in en daarna de naam en het e-mailadres van de ontvanger. Om het extra persoonlijk te maken kun je ook een berichtje toevoegen aan de bon! Vervolgens kies je voor: 1 keer als cadeau geven. Hierna reken je hem af vanuit je winkelmandje en klaar; je cadeaubon wordt direct verstuurd! Tip: wil je niet dat je Dagpas cadeaubon direct in de inbox van de ontvanger terecht komt? Vul dan je eigen e-mailadres in als ontvanger, print de bon uit en geef deze wanneer het jou uitkomt!

Dagpas cadeaubon gevenCadeaubon kopen

Maar hoe werkt Dagpas eigenlijk?

1

Kies je favoriete aanbieding op Dagpas.nl

2

Ontvang je unieke kortingscode in je mailbox

3

Lever de code in bij de aanbieder en profiteer!

© Dagpas 2023

  Nieuwe Boteringestraat 28, 9712 PM Groningen

KvK: 52434176     BTW nummer: 8504.43.192.B.01