clear

DEFAULT

Default tekst

Ben je hier voor de eerste keer? Vul je e-mailadres in en geef aan wat je leuk vindt/wat je wilt volgen. Je krijgt dan direct een wachtwoord toegestuurd en je krijgt alleen mail als je dat wilt van wat jij leuk vindt!

Ik ben nieuw bij Dagpas.nl

Nog geen lid van Dagpas? Maak hier gratis je eigen account!

Inloggen / aanmelden
Inloggen / aanmelden
Terug naar aanbiedingen overzicht

Eten in Groningen is met Dagpas lekker goedkoop!

Ontbijt, lunch, brunch of diner. Dagpas heeft het in de aanbieding. Lekker eten in Groningen kun je via Dagpas altijd. Groningen is rijk aan bijzondere eettentjes, en dankzij de goede mix van jong en oud, is eten in Groningen altijd gezellig. Bekijk hier alle aanbiedingen.

Ontbijt, lunch of diner

Ontbijten hoef je niet meer thuis doen. In Groningen kun je overal terecht voor een goed ontbijt. Of het nou een lekker superfood ontbijt is, een goede stevige English breakfast of gewoon een oerhollands broodje. Ontbijten kun je in Groningen prima buiten de deur doen. De lunchrooms worden in Groningen traditioneel goed bezocht. Een mix van studenten en werkende mensen komen in hun lunchpauze graag eten in de vele leuke eetgelegenheden. Benieuwd waar je allemaal lekker kan lunchen? Probeer dan eens een actie van Dagpas. Wij hebben altijd meerdere aanbiedingen die op iedere wens aansluit. Echt lekker uitgebreid eten doe je natuurlijk tijdens het avondeten. In Groningen kun je daar alle kanten mee op. Alle culturen zijn in de stad aanwezig, van Italiaans tot Indiaas. Via Dagpas zijn ze nog uitstekend betaalbaar ook. Houd je van Spareribs of van Sushi? Of heb je meer zin in Pizza? Lekker eten kun je via Dagpas altijd.

Thuis eten via Dagpas

Uiteten is natuurlijk gezellig, maar je kan er ook voor kiezen thuis te eten. Regelmatig heeft Dagpas speciale pakketten in de aanbieding. In de zomer koop je een compleet barbecue-arrangement met hoge kortingen, en in de herfst geniet van een superfood ontbijtpakket, speciaal voor een goede weerstand. Kortom, lekker en goedkoop eten, op wat voor manier dan ook is via Dagpas voor iedereen binnen handbereik. Eten in Groningen begint bij Dagpas. Bekijk hier alle aanbiedingen.
Maar hoe werkt Dagpas eigenlijk?

1

Kies je favoriete aanbieding op Dagpas.nl

2

Ontvang je unieke kortingscode in je mailbox

3

Lever de code in bij de aanbieder en profiteer!

© Dagpas 2023

  Nieuwe Boteringestraat 28, 9712 PM Groningen

KvK: 52434176     BTW nummer: 8504.43.192.B.01