clear

DEFAULT

Default tekst

Ben je hier voor de eerste keer? Vul je e-mailadres in en geef aan wat je leuk vindt/wat je wilt volgen. Je krijgt dan direct een wachtwoord toegestuurd en je krijgt alleen mail als je dat wilt van wat jij leuk vindt!

Ik ben nieuw bij Dagpas.nl

Nog geen lid van Dagpas? Maak hier gratis je eigen account!

Inloggen / aanmelden
Inloggen / aanmelden
Terug naar aanbiedingen overzicht

Lastminute aanbieding!

Hoofdgerecht met korting bij Restaurant Jasmijn

Deze aanbieding is op dit moment helaas uitverkocht. De kans is groot dat we snel aanbod bij plaatsen, zodat jij snel kunt genieten van dit product. Wil je er zeker van zijn dat je deze aanbieding kunt kopen en dat je niet achter het net vist? Geef dan nu vast je mailadres op, dan sturen wij jou een berichtje zodra het zeker is dat deze aanbieding online gaat. Zo ben je dan als eerste op de hoogte! Wij gebruiken het mail adres natuurlijk alleen voor deze actie!

Terug naar de homepagina
Er zijn nog 10 over

5x personal training van 60 min. bij Basic Fit Westerhaven

Personal trainen is niet alleen sporten maar ook een stukje persoonlijke begeleiding in je levensstijl. Deze persoonlijke aandacht is de basis om jouw doelstellingen gaan behalen. Personal training is een van de meest effectieve vormen van doelgericht trainen omdat jouw individuele doelstellingen centraal staan. Iedereen heeft andere behoeften en wensen en dat is de basis waar ze bij Move4Progress altijd vanuit redeneren.

De personal trainingssessies duren 60 minuten. 60 minuten waarin hard wordt gewerkt en ze bij Move4Progress altijd 100% inzet vragen, zowel van jou als henzelf. Plezier en variatie zijn daarnaast belangrijke elementen voor de trainingen. De trainingen worden gegeven door Joris Bandsma. Een fanatieke trainer met een hart voor sport, opgeleid in personal training en momenteel bezig met afstuderen in het vierde jaar fysiotherapie aan de Hanze Hogeschool.

De trainingen vinden plaats in één van de gezelligste sportscholen in Groningen, namelijk Basic-Fit Westerhaven. Dit is een speeltuin van toestellen om leuke maar vooral diverse trainingen aan te bieden. Heb je een andere doelstelling dan gewoon fit blijven? Move4progress helpt ook bij:
 • Sportrevalidatie
 • Afvallen
 • Sport specifiek trainen
 • Kracht of conditie opbouw
 • Blessure preventie
 • Testen algemene fitheid
 • Wil je wel sporten maar heb je een stok achter de deur nodig? Dan is dit de perfectie aanbieding voor jou. Via Dagpas betaal je nu slechts €30,- in plaats van €40,- per les van 60 minuten!

  Let op, omdat de trainingen plaats vinden bij Basic Fit is het verplicht om een abonnement te hebben bij Basic Fit. Dat kan al vanaf €19,99 per maand.

  Voorwaarden

 • De voucher is geldig voor trainingen voor 1 persoon
 • De voucher is geldig voor 5 personal trainingen van 60 minuten
 • Boek je eerste training voor april 2020 door te mailen naar jorisbandsma@hotmail.com
 • De trainingen vinden plaats in Basic Fit Westerhaven
 • Een abonnement bij Basic Fit Westerhaven is verplicht
 • Move4progress Groningen

  Vechtstraat 72B
  9715CW Groningen
  0651747926
  www.move4progress.nl

  Move4progress is opgericht door Anne Bandsma. Anne is vanaf zijn 5de al bezig met sporten. In eerste instantie was dat altijd voetbal maar vanaf zijn 16de is hij zich steeds meer gaan interesseren in het menselijk lichaam en is hij begonnen met een sportopleiding en fitness.

  De kennis en ervaring die Anne in die tijd heeft opgegaan gebruikt hij nu bij zijn personal trainerschap. Het ondersteunen van doelstellingen op sportief gebied en het maximale resultaat halen daar gaat Anne voor.
  Naast de sportieve sfeer tijdens trainingen vinden ze bij Move4progress dat het belangrijk is dat iedereen zich in een leuke en relaxte sfeer op zijn gemak voelt. Signalen opvangen en daarop inspelen is één van de sterke punten van de trainer.

  Reageer op deze aanbieding

  Anderen kochten ook:

  High tea voor 2 personen bij Fletcher Hotels Nederland

  Jouw korting

  39%

  Van € 49 voor

  € 29,95
  12 dagen 22 uren en 51 minuten
  Aanbieding bekijken
  Dagpas Superdeal

  Voordelig een filmpje pakken bij Kinepolis

  Jouw korting

  21%

  Van € 11,10 voor

  € 8,80
  18 dagen 22 uren en 51 minuten
  Aanbieding bekijken

  Hotelovernachting voor 2 bij Fletcher Hotel naar keuze

  Jouw korting

  56%

  Van € 80 voor

  € 34,90
  53 dagen 22 uren en 51 minuten
  Aanbieding bekijken

  © Dagpas 2020

    Nieuwe Boteringestraat 28, 9712 PM Groningen

  KvK: 52434176     BTW nummer: 8504.43.192.B.01