clear

DEFAULT

Default tekst

Ben je hier voor de eerste keer? Vul je e-mailadres in en geef aan wat je leuk vindt/wat je wilt volgen. Je krijgt dan direct een wachtwoord toegestuurd en je krijgt alleen mail als je dat wilt van wat jij leuk vindt!

Ik ben nieuw bij Dagpas.nl

Nog geen lid van Dagpas? Maak hier gratis je eigen account!

Inloggen / aanmelden
Inloggen / aanmelden
Terug naar aanbiedingen overzicht

Goedkoop en lekker lunchen in Groningen via Dagpas

Zin om lekker te lunchen in het gezellige Groningen? Dan ben je bij Dagpas aan het goede adres. Wij hebben dagelijks meerdere fantastische lunchopties in de aanbieding. Of je nou van een lekkere sandwich houdt of kiest voor een speciale Spaanse lunch. Bij Dagpas is het in de aanbieding. Omdat Dagpas in Groningen goede relaties onderhoud met restaurants, lunchrooms en andere horeca, kunnen we altijd de beste lunch voor scherpe tarieven aanbieden. En in een gezellige stad als Groningen is dat extra leuk. De binnenstad bruist van de leuke tentjes waar je goed kunt lunchen. Niks oubollig, maar juist modern en verrassend. Dagpas sluit zich daar graag bij aan, onze aanbiedingen zijn hip, modern maar vooral verrassend goed. Een lekker broodje als lunch is nooit slecht, maar soms wil je ook weleens iets anders. Probeer daarom eens iets nieuws! Dankzij de hoge kortingen die je via Dagpas krijgt, kun je variëren en meerdere soorten lunches uitproberen zonder dat het je te veel geld kost. Bekijk hier alle aanbiedingen.

De beste lunch voor de beste prijs

Lunchen in Groningen is via Dagpas goedkoop en variërend, maar ook gewoon goed. De meer bekende lunchrooms staan regelmatig met een geweldige korting op Dagpas. Hoe compleet is zo’n aanbieding dan? Dagpas gaat ervan uit dat je korting wil op een lunch, maar niet wilt korten op de kwaliteit. Daarom is elke lunch via Dagpas compleet en voor twee personen. Ga je gezellig lunchen in Groningen met meerdere personen? Dan koop je er gewoon meer, of maak je gebruik van een upgrade! Hoge korting op een lunch is leuk, maar niet als dat maar op één soort lunch is. Daarom spreken wij altijd met restaurants af dat er meerdere mogelijkheden moeten zijn. Op die manier kun je vaak kiezen tussen meerdere soorten lunches. Je bent dus ondanks de hoge korting meestal niet gebonden aan één gerecht waar het restaurant of de lunchroom nog even snel vanaf moet. Gewoon een échte lunch voor een échte lage prijs. Daarvoor zit je bij Dagpas goed. Geen zin om rond het middaguur te lunchen? Kies dan voor een leuke High-Tea. Ga je een dagje uit in Groningen? Bekijk dan ook eens onze andere aanbiedingen. Vaak is een lunch al bij het dagje uit inbegrepen. Bekijk hier alle aanbiedingen.
Maar hoe werkt Dagpas eigenlijk?

1

Kies je favoriete aanbieding op Dagpas.nl

2

Ontvang je unieke kortingscode in je mailbox

3

Lever de code in bij de aanbieder en profiteer!

© Dagpas 2023

  Nieuwe Boteringestraat 28, 9712 PM Groningen

KvK: 52434176     BTW nummer: 8504.43.192.B.01