clear

DEFAULT

Default tekst

Ben je hier voor de eerste keer? Vul je e-mailadres in en geef aan wat je leuk vindt/wat je wilt volgen. Je krijgt dan direct een wachtwoord toegestuurd en je krijgt alleen mail als je dat wilt van wat jij leuk vindt!

Ik ben nieuw bij Dagpas.nl

Nog geen lid van Dagpas? Maak hier gratis je eigen account!

Inloggen / aanmelden
Inloggen / aanmelden
Terug naar aanbiedingen overzicht

Groninger Forum gaat over op Oosterse keuken

De kok van het Groninger Forum heeft het op zijn heupen! En hoe! De oorspronkelijke kaart heeft hij overboord gegooid. Je kunt er nu terecht voor uitsluitend en alleen Oosterse hapjes.

Groninger Forum

Oosterse hapjes?


Jammer voor wie gehecht was aan de tortilla’s met gesmolten kaas, de gepaneerde gamba’s, en het Thaise soepje, maar goed nieuws voor iedereen die het leuk vindt om met elkaar allerlei lekkere Oosterse hapjes te proeven.

Hoe werkt de menukaart?


Op de kaart staat een groot aantal Oosterse hapjes. Aan drie gerechtjes heb je als gemiddelde eter meer dan genoeg. Natuurlijk is het leuk en lekker om van elkaars gerechten te proeven.Was het lekker?


Ja! We hebben heerlijk gegeten. De pittige salade met appel was een verrassing, de beef teriyaki om te zuigen en de dames gingen plat voor curry met kip en pitabroodjes. We hadden wat krap gepland en voordat we alle gerechten op tafel hadden, was de film al begonnen. Gelukkig konden we de filmkaartjes inruilen en op ons gemak verder smullen.

Zou je dit aanraden?


Ja we zouden het zeker aanraden. Groninger Forum kent een filmmenu waarbij je voor een scherp tarief kunt eten en naar de film. Ideale combi voor een avondje uit. Dat was eerder deze week even niet mogelijk vanwege de nieuwe kaart, maar komt ongetwijfeld terug. De brigade doet z’n uiterste best om alles zo soepel mogelijk te laten verlopen. Dat gaat bijna helemaal goed. Nog een paar dagen en het is geheid een geoliede machine.

Groninger Forum « Terug naar pagina overzicht
Maar hoe werkt Dagpas eigenlijk?

1

Kies je favoriete aanbieding op Dagpas.nl

2

Ontvang je unieke kortingscode in je mailbox

3

Lever de code in bij de aanbieder en profiteer!

© Dagpas 2023

  Nieuwe Boteringestraat 28, 9712 PM Groningen

KvK: 52434176     BTW nummer: 8504.43.192.B.01