clear

DEFAULT

Default tekst

Ben je hier voor de eerste keer? Vul je e-mailadres in en geef aan wat je leuk vindt/wat je wilt volgen. Je krijgt dan direct een wachtwoord toegestuurd en je krijgt alleen mail als je dat wilt van wat jij leuk vindt!

Ik ben nieuw bij Dagpas.nl

Nog geen lid van Dagpas? Maak hier gratis je eigen account!

Inloggen / aanmelden
Inloggen / aanmelden
Terug naar aanbiedingen overzicht

Dagpas kortingen bij heel veel restaurants in Groningen

Dineren in Groningen is het beste van twee werelden. Van de hippe tentjes in de stad Groningen, tot de uitstekende restaurants in de weidse natuurlijke omgeving. Uit eten in Groningen is zoveel meer dan lekker dineren. De restaurants in de noordelijke provincie ademen een speciale sfeer die nergens anders te proeven is. Alleen hier kun je lekker uitgebreid dineren bij het mooie natuurgebied aan het Hoornse Meer of genieten van een basic maar lekkere hap in één van de eetcafés in de stad. Bekijk hier alle aanbiedingen. Klinkt dit als muziek in je oren? Dan heb je geluk, want via Dagpas kun je genieten van al het lekkers wat restaurants in Groningen te bieden hebben, voor een zo laag mogelijke prijs. Wij hebben goede contacten met de restaurants in Groningen en kunnen daarom op de beste plekken, hoge kortingen aanbieden. Elke dag staan er op Dagpas nieuwe aanbiedingen voor restaurants in Groningen. Houd de website daarom scherp de gaten. Vaak is het aantal plaatsen beperkt, en omdat er veel populaire restaurants tussen het aanbod zitten, zijn deze plekken binnen enkele uren uitverkocht.

Wekelijks nieuwe kortingen bij restaurants in Groningen

Dagpas biedt je wekelijks nieuwe, hoge kortingen bij verschillende restaurants in Groningen. Hoe werkt dat? Heel simpel. Houd de website van Dagpas scherp in de gaten. Zit er een leuk restaurant tussen? Bekijk dan snel wat de inhoud van de aanbieding precies is. Meestal gaat het om een heel compleet drie-gangen menu. Geen vervelende addertjes onder het gras dus, maar gewoon uitgebreid eten met hoge kortingen. Een aantal restaurants komt op Dagpas vaker terug. Deze bieden altijd een speciaal, exclusief menu aan. Wil je geen aanbieding missen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Ook eten met grote groepen kan goed via Dagpas. Je kan vaak net zoveel bonnen kopen als je zelf wil, ook als je met een oneven aantal gaat eten. Ben je niet zo ‘culinair’ en heb je gewoon zin om lekker bourgondisch te eten? Bekijk dan eens onze all-you-can-eat aanbiedingen.

Vanavond nog een tafeltje in een restaurant?

Zin om vanavond nog uit eten te gaan? Ook dat kan! Elke week hebben we nieuwe last minutes bij verschillende restaurants. Een last minute is bij uitstek geschikt voor mensen die op dezelfde dag, of de dag daarna, nog besluiten lekker uit eten te willen. Ook als je in eerste instantie niet bedacht had om een leuk restaurant te bezoeken, kunnen de last minutes van Dagpas je toch overhalen. Soms zijn de aanbiedingen bij de restaurants namelijk zo goed, dat je ze simpelweg niet kunt laten liggen. Italiaans, Chinees, Wine and Dine of toch maar gewoon een lekkere biefstuk? Via Dagpas is elk restaurant in Groningen betaalbaar. Bekijk hier alle aanbiedingen.
Maar hoe werkt Dagpas eigenlijk?

1

Kies je favoriete aanbieding op Dagpas.nl

2

Ontvang je unieke kortingscode in je mailbox

3

Lever de code in bij de aanbieder en profiteer!

© Dagpas 2023

  Nieuwe Boteringestraat 28, 9712 PM Groningen

KvK: 52434176     BTW nummer: 8504.43.192.B.01