Welkom op de Dagpaspagina van uw vereniging!

Meld je hiernaast gratis aan, profiteer zelf en steun je vereniging....

Meld mij nu aan!

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Hoe werkt het?

Welkom bij de Actiepagina van ‘Veracles’ en Dagpas

Veracles is de groenste studentenvolleybalvereniging van Groningen en wil graag een nieuw initiatief met jullie delen: in combinatie met Dagpas kunnen wij jullie laten profiteren van de leukste aanbiedingen in en rondom Groningen, waarbij jullie Veracles steunen.

Dagpas regelt namelijk allerlei aanbiedingen, bij restaurants maar ook bij beautysalons, sportzaken en nog veel meer. Wil jij eens uit eten met je teamgenoten, familie, vrienden of vriendinnen, of genieten van de leukste producten, uitjes of sportaanbiedingen, kijk dan eerst bij de aanbiedingen van Dagpas! Want bij elke besteding die jij bij Dagpas doet via Veracles, krijgt Veracles een percentage van jouw besteding voor in de clubkas. En wees gerust: we weten niet wat je koopt, of hoeveel, maar je steunt wel de vereniging én jij profiteert van een van de geweldige aanbiedingen.

Dus: Meld je hiernaast gratis aan, profiteer van de leukste aanbiedingen en steun je club!


Door je hiernaast gratis aan te melden via deze pagina, kun je zelf in het vervolg profiteren van hoge kortingen in Groningen, Fryslan en Drenthe op het gebied van horeca, welness winkelen, sport en meer .... Het soort aanbiedingen die je leuk vindt kun je zelf instellen zodat je geen spam krijgt en de kortingen daarop lopen op van 40% tot soms wel 80%


Tegelijkertijd spaart Dagpas van jouw aankopen een deel voor jouw vereniging, zonder dat het duurder wordt voor jou. Of te wel: iedereen wint :-) Doen dus!


Lijkt je dit een goed plan voor je vereniging en wil jij je vereniging aanmelden bel ons dan op 050 2100 201 of mail naar sport@dagpas.nl dan maken wij een afspraak met de penningmeester en hopen we jouw vereniging snel welkom te mogen heten als Dagpaspartner!

Maar hoe werkt Dagpas eigenlijk?

1

Kies je favoriete aanbieding op Dagpas.nl

2

Ontvang je unieke kortingscode in je mailbox

3

Lever de code in bij de aanbieder en profiteer!

© Dagpas 2017

  Nieuwe Boteringestraat 30, 9712 PM Groningen

KvK: 52434176     BTW nummer: 8504.43.192.B.01