clear

DEFAULT

Default tekst

Ben je hier voor de eerste keer? Vul je e-mailadres in en geef aan wat je leuk vindt/wat je wilt volgen. Je krijgt dan direct een wachtwoord toegestuurd en je krijgt alleen mail als je dat wilt van wat jij leuk vindt!

Ik ben nieuw bij Dagpas.nl

Nog geen lid van Dagpas? Maak hier gratis je eigen account!

Inloggen / aanmelden
Inloggen / aanmelden
Terug naar aanbiedingen overzicht

Lastminute aanbieding!

Tapas bij El Txoko

Dagpas voor bedrijven

Dagpas is een Groningse onderneming, gevestigd in hartje stad Groningen, die uw bedrijf dé unieke kans biedt om producten en diensten meteen te delen met de voor uw relevante doelgroep.
Sinds 2011 helpt Dagpas succesvol ondernemers met het aanbieden van producten en diensten bij de juiste doelgroep. Een prachtige manier om nieuwe klanten kennis te laten maken met uw bedrijf.  Dagpas staat ook voor vernieuwing en innovatie!Vrijdag 21 april 2017  hebben wij daarom  Dagpas 2.0 gelanceerd, onze nieuwe website. Naast een geheel vernieuwde huisstijl werden er tal van nieuwe opties toegevoegd om u als ondernemers in de spotlights te zetten.
Consumenten kunnen op de startpagina kiezen voor twee verschillende onderdelen: Whats Hot? en What’s for Sale?. De salespagina is de aanbiedingenpagina zoals u die wellicht al kent.

“Whats’s for sale” hoe werkt de aanbiedingenpagina?

Simpel. We matchen profielen van potentiële geïnteresseerde kopers met Dagpas aanbiedingen die daarop aansluiten. Dagpas klanten geven aan uit welke categorieën zij aanbiedingen wensen te ontvangen, waardoor u direct uw potentiële doelgroep bereikt. Bovendien is meedoen met Dagpas een mooie gelegenheid om nieuwe klanten kennis te laten maken met uw bedrijf, wat vervolgens weer leidt tot een geheel nieuwe klantenkring.

Wat kan “Whats Hot” voor jou betekenen?

Hier komt in de vorm van blogs, vlogs, mystery guests, listicles en fotoslideshows informatie over bedrijven die nieuw, hot of bijzonder qua aanbod zijn. Denk bijvoorbeeld aan een mooi artikel over wat uw bedrijf zo uniek maakt met daarbij prachtige foto’s gemaakt door onze fotografe, gedeeld op de belangrijke sociale media kanalen en met de insteek om uw producten aan te prijzen. Dé nieuwe manier om aandacht te trekken! Om het artikel extra kracht bij te zetten is het natuurlijk heel leuk om op de What’s for Sale? pagina een mooie aanbieding te plaatsen. Een totaalplaatje dus om de consument volledige te informeren en nieuwsgierig te maken. De opmaak en de promotie kunt u volledig aan ons overlaten. Onze mailingen worden door duizenden Dagpas klanten gelezen en daarnaast trekt onze website vele unieke bezoekers en bereiken we steeds meer mensen via de diverse sociale media.

Geen resultaat, geen kosten!

We hebben naast een nieuwe site ook leuke innovatieve manieren om de kosten beheersbaar en meetbaar te maken, van no cure no pay tot barter. Wij zorgen er hoe dan ook voor dat er klanten komen Als het niet werkt voor u, werkt het ook niet voor ons!  Om een beeld te krijgen van de ervaringen die onze partners met ons hebben kunt u hier verschillende persoonlijke verhalen lezen. Is uw belangstelling gewekt? Neem dan contact met ons op! Onze accountmanager komt graag langs voor een kopje koffie en een vrijblijvend gesprek. Bel ons via 050-2100215 of stuur ons een email info@dagpas.nl met uw vraag.
   

Wilt u adverteren, een aanbieding plaatsen, heeft u een vraag, of wilt u meedoen?

Wij vertellen je graag vrijblijvend meer. U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen voor iedere vraag, opmerking of meer informatie over adverteren op Dagpas.nl
Contactpersoon*
Bedrijfsnaam*
Telefoonnummer
Email*
Uw bericht

Sportverenigingen

Via Dagpas kunnen sportverenigingen nu op een leuke en simpele manier extra inkomsten binnenhalen voor hun clubkas!

Lees meer

Affiliates & uitgevers

Dagpas werkt samen met affiliates, uitgevers en website eigenaren.

Lees meer

Personeelsverenigingen

Dagpas biedt meerdere leuke mogelijkheden voor personeelsverenigingen.

Lees meer

© Dagpas 2019

  Nieuwe Boteringestraat 30, 9712 PM Groningen

KvK: 52434176     BTW nummer: 8504.43.192.B.01