clear

DEFAULT

Default tekst

Ben je hier voor de eerste keer? Vul je e-mailadres in en geef aan wat je leuk vindt/wat je wilt volgen. Je krijgt dan direct een wachtwoord toegestuurd en je krijgt alleen mail als je dat wilt van wat jij leuk vindt!

Ik ben nieuw bij Dagpas.nl

Nog geen lid van Dagpas? Maak hier gratis je eigen account!

Inloggen / aanmelden
Inloggen / aanmelden
Terug naar aanbiedingen overzicht

Personeelsverenigingen

Dagpas biedt meerdere leuke mogelijkheden voor personeelsverenigingen: Dagpas tegoedbon? Ieder jaar zien we weer dezelfde producten in ons kerstpakket: olijfolie, wijn of een boekenbon terwijl je niet eens de tijd hebt om een boek te lezen. Dit jaar is het hoog tijd voor een nieuw, leuk en vooral origineel kerstcadeau, namelijk het Dagpas tegoed!
personeelsvereniging
Met dit persoonlijke tegoed profiteren jij en je collega’s via Dagpas van de leukste aanbiedingen op het gebied van wellness, horeca, sport, recreatie en winkels. De ontvangers bepalen zelf waar ze het tegoed aan uitgeven, en dat kan met kortingen die oplopen tot wel 70%. Zo bepaal je zelf hoeveel uw eigen “Dagpas tegoed” waard is. Leuk en spannend toch…?! Een uitgebreid 3-gangen diner bij een van de vele restaurants met z’n tweeën voor de prijs van 1? Of voordelig naar de kapper, de sauna of shoppen met 50% korting? Dagpas biedt voor elk wat wils, wekelijks nieuw aanbod en kansen! Sparen voor de PV of jullie bedrijfsuitje op kosten van Dagpas? Dat kan! Alle PV leden die zich gratis aanmelden op onze website via een eigen PV pagina zorgen ervoor dat Dagpas automatisch een percentage reserveert van alle aankopen die zij doen bij Dagpas Groningen voor jouw PV. Zo zorgen de leden voor extra inkomsten voor de PV-kas, waardoor je weer wat leuks kunt organiseren voor de leden. En dat is nog niet alles: hebben de leden interesse in een specifieke aanbieding in een bepaalde branche? Dan gaan wij voor je aan de slag! Heb je interesse of wil je graag meer informatie? Bel ons op 050 2100 215 of stuur een e-mail naar info@dagpas.nl. We komen graag langs om de vele voordelen van Dagpas te bespreken! Benieuwd naar een voorbeeld klik hier
Maar hoe werkt Dagpas eigenlijk?

1

Kies je favoriete aanbieding op Dagpas.nl

2

Ontvang je unieke kortingscode in je mailbox

3

Lever de code in bij de aanbieder en profiteer!

© Dagpas 2023

  Nieuwe Boteringestraat 28, 9712 PM Groningen

KvK: 52434176     BTW nummer: 8504.43.192.B.01