clear

DEFAULT

Default tekst

Ben je hier voor de eerste keer? Vul je e-mailadres in en geef aan wat je leuk vindt/wat je wilt volgen. Je krijgt dan direct een wachtwoord toegestuurd en je krijgt alleen mail als je dat wilt van wat jij leuk vindt!

Ik ben nieuw bij Dagpas.nl

Nog geen lid van Dagpas? Maak hier gratis je eigen account!

Inloggen / aanmelden
Inloggen / aanmelden
Terug naar aanbiedingen overzicht

Sportverenigingen

Dagpas, jouw club en de leden: iedereen wint! Via Dagpas kunnen sportverenigingen nu op een leuke en simpele manier extra inkomsten binnenhalen voor hun clubkas! Hoe? Door het lid maken van nieuwe gebruikers bij Dagpas via een eigen speciale clubpagina. De leden schrijven zich via de clubpagina gratis (klik voor een voorbeeld) in en profiteren van allerlei leuke aanbiedingen via dagpas.nl Bijvoorbeeld: Een voordelige tweedaagse voetbalreis naar Barcelona, korting bij je favoriete sportzaak of voordelig uit eten bij de leukste restaurants: bij Dagpas is het allemaal mogelijk!
sportvereniging

Voordeel voor jouw vereniging?

Jouw club verkrijgt automatisch een afgesproken percentage van alle aankopen die de leden doen bij Dagpas, zonder dat het voor hen duurder wordt. Wij hebben diverse voorbeelden van wat het jouw club kan opleveren. En dat is nog niet alles: hebben de leden interesse in een specifieke aanbieding in een bepaalde branche? Dan gaan wij voor je aan de slag! Heb je interesse of wil je meer informatie over hoe dit precies werkt? Bel ons via 050-2100215 of stuur een e-mail naar sport@dagpas.nl. We komen graag langs om het te bespreken!
Maar hoe werkt Dagpas eigenlijk?

1

Kies je favoriete aanbieding op Dagpas.nl

2

Ontvang je unieke kortingscode in je mailbox

3

Lever de code in bij de aanbieder en profiteer!

© Dagpas 2023

  Nieuwe Boteringestraat 28, 9712 PM Groningen

KvK: 52434176     BTW nummer: 8504.43.192.B.01