clear

DEFAULT

Default tekst

Ben je hier voor de eerste keer? Vul je e-mailadres in en geef aan wat je leuk vindt/wat je wilt volgen. Je krijgt dan direct een wachtwoord toegestuurd en je krijgt alleen mail als je dat wilt van wat jij leuk vindt!

Ik ben nieuw bij Dagpas.nl

Nog geen lid van Dagpas? Maak hier gratis je eigen account!

Inloggen / aanmelden
Inloggen / aanmelden
Terug naar aanbiedingen overzicht

Dagpas voor gebruikers

Dagpas: de beste aanbiedingen in Noord-Nederland

Met Dagpas geniet je van de beste aanbiedingen in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe.

Bij het aanmaken van een gratis Dagpas profiel vink je meteen de categorieën aan die voor jou interessant zijn. Wil je alleen van leuke horeca deals op de hoogte gehouden worden? Of heb je alleen interesse in aanbiedingen op het gebied van wellness? Dat kan gewoon! Door je voorkeuren met ons te delen zorgt Dagpas ervoor dat je geen overbodige aanbiedingen ontvangt die je niet interessant vindt. Kortom: geen spam in je e-mail inbox, maar alleen de voor jou relevante kortingen uit categorieën die jij hebt geselecteerd! Wil je weten hoe dit er uit ziet, klik hier

Wil je liever geen profiel aanmaken, maar wel direct genieten van de leukste aanbiedingen? Geen probleem! Via de homepagina ga je naar je favoriete aanbieding, vervolgens bestel je deze door enkel je e-mailadres te vermelden en ontvang je automatisch de digitale nieuwsbrief. Er wordt dan automatisch een profiel voor je aangemaakt. Daarin kun je later je gegevens invullen, voorkeuren aangeven en Dagpas credits bestellen.
Wil je de nieuwsbrief niet? Afmelden is bij Dagpas heel eenvoudig. Maar waarom zou je je afmelden als je alleen de aanbiedingen krijgt die jij wilt, of ons kunt vragen om de aanbieding die je wilt?

Maar hoe werkt Dagpas eigenlijk?

1

Kies je favoriete aanbieding op Dagpas.nl

2

Ontvang je unieke kortingscode in je mailbox

3

Lever de code in bij de aanbieder en profiteer!

© Dagpas 2023

  Nieuwe Boteringestraat 28, 9712 PM Groningen

KvK: 52434176     BTW nummer: 8504.43.192.B.01